Jak to bude v Jeseníkách?

15. 9. 2020

Konečně se všem zájemcům a registrovaným ozýváme s aktualizací informací ohledně závodu CUTT Jeseníky. Máme několik důležitých novinek a upřesnění:

  1. Centrum závodu se mění – nově budeme v táboře Černý potok https://www.taborcernypotok.cz/cs/kontakt/ Je to místo vzdálené od původně plánovaného centra jen cca 20 km, takže by to nemělo nikomu způsobit žádné potíže. Důvodem je především přeplněnost areálu v Račím údolí, kde se v tomto termínu koná jedna další sportovní akce pivovaru Holba a také jiná kulturní akce. Pokud si chcete zajistit ubytování v táboře Černý potok, kontaktujte správce individuálně, viz jejich web.
  2. Lehce upravujeme časy prezentace a startu, abychom umožnili příjemnější dojezd do této lokality i vzdálenějším účastníkům. Start všech tratí bude hromadně v 9:30. Další podrobnosti jsou na stránce závodu: https://cutt.cz/jeseniky-2020/
  3. Aktualizovali jsme všechny platby na webu https://cutt.cz/startovni-listina/ Kdybyste našli nějaké nesrovnalosti, ozvěte se na email skspkylešovice@seznam.cz
  4. Návrhy tras zveřejníme v průběhu tohoto týdne, ale délky budou odpovídat našim zvyklostem, stejně tak i počty občerstvovacích stanic. Můžete se těšit jak na rovinatější pasáže v okolí Venušiných misek, tak na pěkné kopce mezi Žulovou a Jeseníkem :-)

Další novinky budeme zveřejňovat průběžně na webu i FB






CUTT.cz