CUTT – Jeseníky: Předstartovní informace

12. 5. 2015

Pátek 15/5

Od 18:00 – příjezd účastníků a ubytování (jen pro předem objednané za 75,- Kč)

 

Sobota 16/5

7:00 – 9:30 příjezd účastníků, prezence, ubytování

7:30 – 9:30 měření metabolismu pro objednané a zájemce (cena 100,- Kč)

9:30 – 9:45 výklad trati

10:00 start

18:00 – 20:00 první závodníci v cíli

 

Neděle 17/5

10:00 – uzavření cíle a vyhlášení výsledků

 

Uzavírka občerstvovacích stanic a mezičasů:

  • Videlské sedlo – sobota 15:00
  • Dlouhé stráně – sobota 20:00
  • Ovčárna – neděle 02:00

Trať zůstává i nadále otevřená, ale po uvedených hodinách již nebude k dispozici občerstvení

 

Kontrolní body a mezičasy:

Budou odečítány tyto mezičasy – Videlské Sedlo, Dlouhé stráně, Ovčárna

Kontrolní body budou tyto – Praděd-vrchol, Vysoká hora-vrchol;

 

Itinerář:

Kartu itineráře musí mít každý závodník s sebou po celou dobu závodu a odevzdat ji v cíli po doběhu. Karta je vodovzdorně zabalená a označují se do ní kontroly za pomocí kleštiček na OB!

 

Stravování, občerstvení před/po závodě

V blízkosti SG je několik restaurací:

  • Penzion U Hradilů, cca 400 metrů, otevřeno denně 11-21 hod
  • Restaurace Ski Arena Vrbno, cca 800 metrů, otevřeno denně 10-18 hod





CUTT.cz